Bronnengenerator
Ik ben mijn bronnenlijst kwijt. Kunnen jullie me helpen de lijst terug te krijgen?
Ik ben mijn bronnenlijst kwijt. Kunnen jullie me helpen de lijst terug te krijgen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Normaal gesproken worden onze lijsten niet automatisch verwijdert. Afhankelijk van hoe je van de Bronnengenerator gebruik hebt gemaakt zijn er een paar stappen die je moet doorlopen om je lijst hopelijk terug te kunnen vinden.

Je hebt de bronnenlijst gemaakt terwijl je ingelogd was:

• Log uit van je Scribbr-profiel en log opnieuw in. Soms lost dit het probleem al op.

• Ben er zeker van dat je naar de juiste bronnenlijst kijkt. Als je ingelogd bent, kun je aan meerdere lijsten tegelijk werken. Je vindt je lijsten aan de linkerkant van de Bronnengenerator pagina. Soms kan het zijn dat meerdere lijsten dezelfde naam hebben, dus controleer dit goed.

• Je kunt ook werken aan een eerdere versie van je lijst die is opgeslagen op je computer. Dit is alleen mogelijk als je al eerder een kopie van je lijst op je computer hebt opgeslagen (Klik op '...' en 'Maak een kopie' om dit te doen).

Je hebt de bronnenlijst gemaakt terwijl je niet bent ingelogd:

• Controleer of je je bronnenlijst opent op het juiste Scribbr-domein. Heb je de lijst op het .com-domein gemaakt? Dan zul je de aangemaakte referentielijst niet kunnen zien wanneer je tegelijkertijd het .nl-domein opent. Daarom is het altijd belangrijk om te controleren welk domein je gebruikt als je de referentielijst aanmaakt en je niet bent ingelogd.

• Heb je de bronnenlijst in een andere browser gemaakt? In dat geval is het mogelijk dat de lijst nog steeds in de andere browser is opgeslagen. Open de bronnengenerator in een andere browser om te controleren of dit het geval is.

Je hebt je e-mailadres gewijzigd na het maken van je bronnenlijst:

• Neem direct contact met ons op via Chat, Whatsapp of Telefoon en ons supportteam zal je helpen.